INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

11 de març 2013

PREMI DE POESIA MARTI I POL, 2013

Si voleu participar en aquest certamen de poesia, valorat en 400 euros el 1r Premi, consulteu les bases a l'enllaç que teniu més avall.  Sort!

http://www.ccoo.cat/barcelones/documentacio/pdf_diversos/premis_de_poesia_2013_bases.pdf




2 comentaris:

Helena ha dit...

no posa dates ni les dades que s'han d'incloure.

Bibliotecària 1 ha dit...

el termini de presentacio dels poemes es tancarà el 12 d'abril de 2013; el tema és lliure, l'extensió del poema o del conjunt de poemes ha de ser un mínim de 80 i un màxim de 140 versos (la prosa poètica es compta per línies). S'ha de presentar en 6 exemplars mecanografiats a una sola cara, en DIN A 4 i/o en format digital. Si vols més detalls, pots demanar les bases en paper a CCOO; Via laietana, 16 7a planta, o bé consultar.les a la nostra Sala; tenim un cartell explicatiu.