INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

6 d’abr. 2010

MONÒLEG HUMORÍSTIC

Després de les vacances de Setmana Santa, tornem amb les activitats per tothom! Us recordem que és ENTRADA LLIURE . Sempre hi esteu convidats!


Aquest DIMECRES 7 D'ABRIL a les 18 h, pels més petits, oferim "MÉS CONTES AFRICANS", a càrrec d'Elisabet Sagués, narradora que ens visita freqüentment.

I DIJOUS 15 D'ABRIL A LES 19 H, un monòleg EN CLAU D'HUMOR: "EL TRABAJO DIGNIFICA. LA COSA ESTÁ MUY MAL" per Jesús Galán i Galán, advocat i narrador. Respondrà preguntes com,
Qui va inventar el treball? Vols trobar el teu lloc ideal al món laboral? Hi ha vida més enllà del treball? Pegunteu i...obtindreu respostes.