INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

16 de març 2010

XERRADA "JOCS D'AMOR I POESIA"

Dimecres 24 de març a les 19 hores, farem una xerrada anomenada "Jocs d'amor i poesia", a càrrec de Francisco José Basilio.
Actor, director d'una companyia de teatre, i expert en el tema de la poesia trobadoresca ens vol explicar com éren els trobadors al S. XII, i com vivien, com s'expressaven i a qui anaven adreçades les seves creacions. F.J. Basilio ens aportarà llum al tema, i ens posarà exemples recitats, tan per ell com gravats. Es d'interès per grans i estudiants, per la temàtica tan específica que oferirem.
L' entrada és lliure i gratuïta.

Mensualment oferim a la Sala de Letcura una xerrada o mini-taller, adreçat essencialemnt a adults i joves, i un conte pels més petits. Per animar-vos a conèixer la Sala de Lectura, i transformar l'espai d'estudi en un altre més dinàmic, per uns moments. La programació es pot consultar a la mateixa Sala de Lectura o en aquest bloc, de nova creació.

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Voldria felicitar-vos per la publicació d'aquest bloc que trobo que facilitarà molt que ens assabentem de les novetat i les activitats de la sala de lectura ....Moltes felicitats i enhorabona! i gràcies! Una usuària!

Bibliotecària 1 ha dit...

ESTEM DE PROVA AL BLOC PERÒ ENS COMPLAU HAVER.LO POSAT EN MARXA! GRACIES PELS COMENTARIS FETS I FUTURS