INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

14 de nov. 2013

TANCAMENT SALA LECTURA DEL CLOT, 23 NOVEMBRE

LA SALA DE LECTURA DEL CLOT, ES TANCARÀ DEFINITIVAMENT AL PUBLIC EL DIA 23 DE NOVEMBRE, DISSABTE.
ALHORA, S'INAUGURARÀ LA BIBLIOTECA JOSEP BENET A LES 11 DEL MATÍ EL MATEIX DIA 23 DE NOVEMBRE AL DHUB (GRAPADORA).

FINS SEMPRE!!! GRACIES PEL VOSTRE SUPORT I CONFIANÇA!!
Olga i Margarida



4 comentaris:

Bibliotecària 1 ha dit...

Voldriem acomiadar-nos dels lectors i estudiants de la millor manera;costarà.Agraïr-vos el vostre suport, afecte i l'efecte que ens heu fet, especialment en aquests darrers temps,i amb valentia.També a tots els que heu fet donacions de llibres i altres materials, il.lusionats perque després passaven als prestatges de la biblioteca i eren per tothom. Als que heu participat a les activitats i als ponents que també han fet xerrades de franc, per amor a l'art. I molt més. Gràcies per esser-hi!Per estudiar aquí, pares,fills,néts,per donar vida a la Sala de Lectura,la vella biblioteca. Els temps canvien, així ha de ser.Una abraçada!

Moisès ha dit...

Crec que com a persones (primer) i bibliotecàries (segon) us merexeu tot el millor per vosaltres. Heu donat molt i la gent us aprecia. Sabem la necessitat que té de cultura el nostre país i un tancament no es compensa amb cap altre apertura. Les necessitats de la població en cultura i educació mai es poden dir que ja esten cobertes ampliament ( menteixen!!!)
Llástima que tinguem els polítics que tenim i no crec que mereixem.
Us recordem amb afecte.

El vostre usuari i amic, després de tan de temps

Moisès

Bibliotecària 1 ha dit...

Gracies Moisès, per tot. Per creure en utopies i ser tan valents. Per creure en les persones i per utilitzar la biblioteca! La petita i vella sala de lectura, on tantes generacions s'han passejat i encara ara, cada dia, ens ho va recordant la gent.Les persones.I, com diu la cançó, ara ja és que tinguem sort, com professionals.Així ho desitgem!
Els temps son durs, però d'alguna manera, ens en sortirem. No ho dubtis! Fins sempre!

parèntesi ha dit...

Com deia un hippy amic meu, ara deu fer 2000 anys: "la justícia no és d'aquest món"
Però tot i així farem el possible per creure i lluitar per un món millor
Amb tot l'afecte!