INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

5 de juny 2013

SALA D'ESTUDI NOCTURNA , PRIMAVERA 2013

Us recordem que, estem obrint des del  8 DE MAIG AL 21 DE JUNY, de 20,30 a 1 de la nit i de dilluns a divendres. El cap de setmana PREVI A LES PAU, obrirem el dissabte 8 i diumenge 9 de JUNY de 10 AM fins la 1 de la nit, sense interrupció. Sort en els exàmens!!


Quan no és horari que correspongui a la biblioteca, estem oberts pels estudiants però no hi haurà servei de préstec. Sí disposeu de servei de WIFI, usant les vostres ordinadors portàtils.

1 comentari:

Bibliotecària 1 ha dit...

Apreciats usuaris de la nocturnitat, esperem que us hagin anat bé els exàmens, i que passeu un bon estiu i merescudes vacances! gràcies per venir a la Sala de Lectura, esperem que poguem seguir donant-vos aquest servei més temps. Us recordo que
fins la temporada d'hivern no tornarem a obrir.