INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

10 de maig 2012

SALES D'ESTUDI NOCTURNES

DEL 9 DE MAIG AL 22 DE JUNY, DE DILLUNS A DIVENDRES DE 21 H A 1 H, la Sala de Lectura del Clot obrirà les seves portes, com Sala d'estudi.
El cap de setmana PREVI a la Selectivitat, l'horari serà intensiu: dissabte 9 i diumenge 10 de juny, de 10 matí a 1 nit ininterrompudament. No hi haurà servei de préstec en l'horari d'estudi. BONA SORT!

1 comentari:

Bibliotecària 1 ha dit...

Bé, com cada any per aquestes dates, la Sala s'omple de gom a gom: no hi cap ni una agulla, al menys en horari diürn. Bàsicament amb estudiants de 2n de Batxillerat, amb la Selectivitat a sobre, però també d'altres més joves amb exàmens finals, treballs de recerca o els universitaris:en vénen de tots els perfils. Sense comptar amb els usuaris habituals que fan el préstec, o una estada per consultar els ordinadors o llegir la premsa. La Sala s'activa, sense voler, amb el seu neguit. De tota manera, agraïm el comportament força respectuós amb els altres que mostren la majoria d'estudiants.La Sala s'anima,sí, per la quantitat de gent i les dimensions reduïdes, però s'hi pot estudiar també. Quedem molt satisfets pel seu ús. A les nits, sembla que s'està molt més tranquil: us aconsellem que vingueu, si voleu més silenci.BONA SORT I ÂNIM, que ja s'acaba!