INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

9 de febr. 2012

A propòsit de la BCNEGRA 2012

Als lectors del bloc i amants del gènere negre:  us recordem que, encara hi ha activitats fins dissabte 11 de febrer de BCNNEGRA. On podem veure, escoltar, parlar, amb els autors més populars del moment i d'altres consagrats de novel.la negra. També vénen altres especialistes de la policia forense, periodistes, investigadors i/o psiquiatres entre d'altres, que inspiren als escriptors i ens aclareixen conceptes als lectors. Sobretot, el millor és que agafen ganes de llegir autors nous, sense remei.
Consulteu la guia i els horaris. Avui es donarà el PREMI VII PEPE CARVALHO a l'escriptor Petros Márkaris al Saló de Cent de l'Ajuntament, 19 h. Acte central del dia. Apassionant!


4 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Un canvi de look molt xulo!

Bibliotecària 1 ha dit...

Gràcies per seguir-nos! ens semblava més adient aquest fons de llibres.

Laura Gonzalez Font ha dit...

Nois i noies sabeu que la mare de una nena del col·legit farigola fa contes per nosaltres els nens , si la voleu conèixer? al yolaura4@hotmail.com

Bibliotecària 1 ha dit...

gràcies! ens interessa! només que,temporalment, hem hagut de suprimir les activitats...ja en parlarem, però!