INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

11 d’oct. 2010

DE LA DARRERA XERRADA...

La primera xerrada del curs feta el 7 d'Octubre, anomenada Les Milícies Pirinenques, 1936 a càrrec del professor Antoni Gascón, va resultar molt completa i d'alt nivell. L'acurat material que il.lustrava les paraules del professor, resultat de l'exhaustiva recerca de trenta anys de feina, va ser molt interessant. El col.loqui posterior va enriquir la sessió, ja que resultà que dos assistents concretament, especialistes en el tema, van poder comentar apassionadament les seves conclussions.
Gràcies per venir! i fins la propera...

I ara, ens espera una SESSIÓ MARATONIANA de CONTES, per grans i petits, els dies 20, 21 i 22 d'octubre. El programa està posat més avall de la plana blocaire.Us esperem!!