INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

3 de set. 2010

TEMPS DE BARRI



Com ja sabeu, una de les tasques importants de Temps de barri és donar a conèixer l'oferta d'activitats extraescolars que disposa cada barri. Amb aquesta finalitat, s'han elaborat els dos materials següents:
  • directori d'agents que realitzen activitats extraescolars . A la primera setmana del curs escolar se'n repartirà a tots els alumnes, la versió en paper.
  • guia de l'oferta d'activitats extraescolars oberts. En aquest cas només es farà difusió en format electrònic, per això és molt important la vostra col·laboració per informar les famílies.

Trobareu aquests dos arxius a la pàgina web de Temps de barri, temps educatiu compartit   www.bcn.cat/tempsdebarri

2 comentaris:

lamagistradixit ha dit...

Gràcies per la informació! molt útil!

Bibliotecària 1 ha dit...

De res! I gràcies per a consultar-nos!