INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

22 d’abr. 2013

DIADA DE SANT JORDI: Punts de Llibre


Durant tota aquesta setmana i acollint-nos a la festa de SANT JORDI, regalarem PUNTS DE LLIBRE fets per nosaltres amb retalls reciclats de paper, a tots els usuaris que s'acostin a la Sala de Lectura. Afanyeu-vos, que s'acaben!  Bona diada de Sant Jordi!





16 d’abr. 2013

SALA D'ESTUDI NOCTURNA, SL CLOT

Obrirem del 8 DE MAIG AL 21 DE JUNY, de 20,30 a 1 de la nit i de dilluns a divendres. El cap de setmana PREVI A LES PAU, obrim el dissabte 8 i diumenge 9 de JUNY de 10 AM fins la 1 de la nit, sense interrupció. El 20 de maig (dilluns de Pasqüa) no s'obrirà la Sala de Lectura. Bona estada!


12 d’abr. 2013

Parlem amb John Irving, l'11 d'abril.Biblioteca Jaume Fuster

Parlem amb John Irving, l'11 d'abril

Irving, John L'escriptor nord-americà conversà amb l'Antonio Orejudo a la Biblioteca Jaume Fuster ahir dijous, en un acte multitudinari ben organitzat. Va parlar de la seva nova obra, En una sola persona, Edicions 62 (en català);Personas como yo, de Tusquets (en castellà), entre d'altres qüestions. Escriptor compromés, contundent, crític amb les injustícies que planen sobre les minories, va demostar un gran domini escènic i de la paraula. A les preguntes que li feia A.Orejudo, ell responia llargament i el que volia (cada resposta va ser una petita conferència). L'acte va durar gairebé el doble del previst. Relaxat, elegant, segur d'ell mateix, vehement a estones, ens explicà clarament com escriu; ell comença sempre per les darreres frases de la novel.la, i crea la trama a poc a poc, cap endavant. "Mai canvio les frases finals", va dir. "Tinc el llibre al cap, viu amb mi", i l'escriu quan vol, quan creu que és el moment. Com aquesta darrera obra, en la que diu haver trigat uns 20 anys a donar-li forma. Bé, no cal dir que sortíem encantats i plens de J. Irving, amb ganes de llegir-lo tot.