INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

26 de jul. 2011

TERTÚLIA LITERÀRIA, Porta oberta a la lectura.

Com sabeu ja, una de les activitats que fem durant el curs és una reunió mensual, la Tertúlia Literària, que es reuneix a la Sala, cada TERCER DIJOUS DE MES, d' 11,30 a 12,45, aproximadament.
En aquesta reunió, els assistents comenten un llibre que prèviament s'han llegit, el mateix per tothom, deixat per la Sala de Lectura i es recomanen altres lectures. Estem en el mateix circuit del Consorci de Biblioteques de Barcelona. El temari és general, es a dir, es llegeix de diferents autors, i gèneres, sense especificar. Cada mes és una sorpresa!
Per assistir-hi cal inscripció prèvia. Tenim previst començar el tercer dijous d'octubre. Només voldríem recordar-vos que és OBERT PER A TOTHOM QUE S'APUNTI, a partir del setembre i si tenim places disponibles. Dir-vos que, el grup actual està força consolidat i realment, ho passen molt bé. I és totalment GRATUÏT!! Animeu-vos!   BON ESTIU!!