INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

18 de febr. 2011

CONTES INFANTILS

S'acosta el CARNESTOLTES!!
 I la propera activitat de contes infantils serà el DIMARTS 22 DE FEBRER A LES 18 H.
Serà, "PEL FEBRER, CONTES DEL TIET GANDUXÉ", a càrrec del nostre conegut LLUÍS GANDUXÉ, narrador, bibliotecari i amic. Aconsellat per nens/ es de 4 a 8 anys.

ENTRADA LLIURE!!

7 de febr. 2011

XERRADA ENTENDRE L'UNIVERS. COSMOLOGIA I ASTROFISICA

La propera xerrada que farem forma part d'un mini cicle dedicat a la Ciència apte per a tots els públics! de moment farem dues parts, la primera ara el 17 de febrer i la segona, el 17 de març. 


Es diu    ENTENDRE L'UNIVERS, 1ª PART. COSMOLOGIA I ASTROFÍSICA, PEL DR. JOSEP FLIX, astrofísic, responsable de computació científica d'un dels experiments (CMS) de l'accelerador de partícules de Ginebra (LHC, CERN).
Sera el DIJOUS 17 DE FEBRER A LES 19 H.  Amb projecció inclosa.
Penseu que serà un nivell introductori i divulgatiu.  ENTRADA LLIURE, no precisa inscripció.
Molt recomanable! No us la perdeu, i segur que voldreu continuar la segona part!

1 de febr. 2011

BCN NEGRA 2011

Us voldriem recordar que, del 31 de Gener al 5 de febrer es fa a Barcelona la trobada d'autors de novel.la negra anual : BCN NEGRA 2011.
Recomanem des d'aquí que hi assistiu: interessant, amena, i podeu veure i escoltar els escriptors més actuals nacionals i internacionals en el món de la novel.la policíaca, negra, thriller...com se li vulgui dir.
Consulteu la programació a , www.bcn.cat/barcelonacultura.