INTERIOR SALA DE LECTURA

INTERIOR SALA DE LECTURA
La Sala de Lectura del Clot és un espai que ofereix servei de préstec de llibres i audiovisuals, lloc d'estudi per adults i infantil, connexió a dues zones wifi i espai de treball per a ordinadors portàtils, dos ordinadors com punts d'informació d'Internet, punt d'intercanvi de llibres i altres materials (DVD's i CD's). Espai cèntric, obert a la lectura, consulta, familiar i tranquil per estudiar. Dos cops a l'any en època d'examen (hivern i selectivitat) la Sala obre de nit, de 21 a 1. Cal consultar les dates. Tot gratuït.

25 de juny 2010

HORARI D'ESTIU

A partir de Sant Joan (24 de juny) i fins les festes de la Mercè (24 de setembre), els dissabtes estarem tancats. Obrim normalment la resta dels dies.

 Volem recordar-vos que, la Sala Nocturna ja s'ha acabat, i la propera vegada que obrirem serà a finals de tardor. Ja avisarem!

Bon estiu!

9 de juny 2010

Estratègies per la reducció de pes

Tinc el gust d'anunciar-vos la propera i darrera xerrada de la temporada, dedicada a adults i joves. És "ESTRATÈGIES PER LA REDUCCIÓ DE PES"  i la farà el DR. JOAN R. BARBANY. 
 Doctor en Medicina, Biòleg i especialista en Medicina de l'Esport, exercint a l'INEFC com professor, al Departament de Ciencies Fisiològiques i a l'Escola de Medicina de l'Educació Física i l'Esport a la Universitat de Barcelona. Actualment investiga l'acció de diversos ergògens i els efectes de l'exercici físic en nens i adolescents.Ha publicat nombrosos articles en relació a les seves investigacions, i és autor de varis llibres.
Quan??  DIJOUS 17 DE JUNY A LES 19 H. a la nostra Sala de Lectura. Amb projecció inclosa.
GRATUÏT!
  US ESPEREM A TOTS!!